Pingviinien pikkujoulut 27.11.2021

Tänä vuonna pikkujoulut pidetään jälleen Katsastajankadulla Maestron tiloissa 27.11.2021 klo 17:00 alkaen. Pistä päivämäärä kalenteriin. Ilmoittaudu Hartzalle sähköpostiin hartza.lehtinen(at)gmail.com tai uimahallilla 16.11 mennessä. Ilmoita samalla, jos on huomioitavaa ruokavaliossa.

Seuraa ja Tykkää meistä:

Talvirieha 14.2 Salalammella

Lahden Pingviinit järjestää jäsenilleen ja heidän perheilleen talviriehan seuran rantasaunalla Salalammella ystävänpäivänä 14.2.2021 alkaen 11:30 – 17:00. Lammella voit harrastaa kaikenlaista talvikivaa. Hyvät ladut lähtevät pihapiiristä, pieniä pulkkamäkiä voi rakentaa rinteeseen ja jäälle olisi tarkoitus tehdä sään salliessa luistelurata sekä Salalammen ensimmäinen  jaakaruselli. Lammesta pitäis pilkkijöillekin löytyä jotain 😉 Ei pidä tietysti unohtaa saunomista, avantouintia ja hangessa pyörimistä. Jos nurkista löytyy esim lumikenkiä, yms.. talviurheiluvälineitä niin tuo ne mukanasi lammelle, joku voisi innostua uusita harrastuksista. Seura tarjoaa lammella hernekeittoa ja grillimakkaraa sekä kahvia, kaakaota ja mehua.  Tervetuloa!

Seuraa ja Tykkää meistä:

UWIS ja Alltab esittely

Nyt on oivallinen tilaisuus nähdä UWIS – Underwater Information Systems tositoimissa Pingvin U-1 sukellusaluksen 50v vesillelaskutapahtumassa, sekä lisäksi kuulla esittelyä aiheesta. Kaikki kiinnostuneet paikanpäälle Karisalmen laiturille.

UWIS toimii yhteen Alltabissa olevan Navigator for UWIS sovelluksen kanssa. Se mahdollistaa navigoinnin, seurannan ja viestinnän langattomasti pinnan ja muiden sukeltajien kanssa.

Tervetuloa

www.uwis.fi
www.facebook.com/UWISoy

Seuraa ja Tykkää meistä:

Jaskan muistokisat

Sukelluskalastuskilpailu Jaskan muistokisat järjestetään samana päivänä Salalammen runsas kalaisessa pikku järvessä (Salalammi) alkaen klo 12.00.

Kilpailu järjestetään ”tynkäkilpailuna” joten kilpailuaika on vain 1,5 – 2 tuntia.

Samalla seuralaiset voivat pitää pikku kilpailut VA-valokuvauksen tiimoilta tai tutustua muuten vaan kumpaankin lajiin

Kiinnostuneet saavat lisätietoja J. Mantereelta P: 040 8204146 ja Juri Lobeikolta P: 050 68849

Seuraa ja Tykkää meistä:

Seuran syysjuhla

Jo perinteeksi muodostunut seuran syysjuhla järjestetään Salalammella La 5.9.2020

klo 15.00 eteenpäin. Seura tarjoaa hauskan yhteisolon, erilaisten pelien ja saunomisen lisäksi pientä purtavaa ja juotavia.

Seuraa ja Tykkää meistä:

Pingviinien virkistyspäivät Salalammilla

Seuran jäsenille järjestetään Salalammilla virkistyspäivä loppukesästä. Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Seura järjestää paikalle syötävää sekä juotavaa. Varmasti löytyy saunan ja uinnin lisäksi muitakin aktiviteettaja.

Tervetuloa

Seuraa ja Tykkää meistä:

Pingviinien kevätkokous 2019

Pingviinien sääntömääräinen Kevätkokous pidetään Su  19.04.2020 klo 15.00 seuran kerhotiloissa

Sotkankatu 6:ssa.

 

Sääntömääräisten kokousasioiden lisäksi seuramme kevätkokouksessa päätetään Lahden Pingviinit Ry:n Sukeltajaliiton jäsenyydestä. Sukeltajaliitton hallitus vaatii seuramme kaikkien jäsenten maksavan liiton jäsenmaksun koska seuramme on Sukeltajaliito ry:n  jäsen.

Asioista, joita jäsenet haluavat Kevätkokoukseen käsiteltäväksi on tehtävä kirjallinen esitys johtokunnalle viimeistään viisi päivää ennen kokousta

Seuraa ja Tykkää meistä:

Tiedotustilaisuus: Rantojen putsaus

Järjestämme tiedotustilaisuuden jäsenillemme kerhotiloissa keväällä  2020.
Tarkoituksena sopia rantojenputsaus talkoiden käytännön asioista. Tervetuloa kaikki jäsenet.

Seuraa ja Tykkää meistä: