Pingviinien virkistyspäivät Salalammilla

Seuran jäsenille järjestetään Salalammilla virkistyspäivä loppukesästä. Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Seura järjestää paikalle syötävää sekä juotavaa. Varmasti löytyy saunan ja uinnin lisäksi muitakin aktiviteettaja.

Tervetuloa

Seuraa ja Tykkää meistä:

Pingviinien kevätkokous 2019

Pingviinien sääntömääräinen Kevätkokous pidetään Su  19.04.2020 klo 15.00 seuran kerhotiloissa

Sotkankatu 6:ssa.

 

Sääntömääräisten kokousasioiden lisäksi seuramme kevätkokouksessa päätetään Lahden Pingviinit Ry:n Sukeltajaliiton jäsenyydestä. Sukeltajaliitton hallitus vaatii seuramme kaikkien jäsenten maksavan liiton jäsenmaksun koska seuramme on Sukeltajaliito ry:n  jäsen.

Asioista, joita jäsenet haluavat Kevätkokoukseen käsiteltäväksi on tehtävä kirjallinen esitys johtokunnalle viimeistään viisi päivää ennen kokousta

Seuraa ja Tykkää meistä:

Tiedotustilaisuus: Rantojen putsaus

Järjestämme tiedotustilaisuuden jäsenillemme kerhotiloissa keväällä  2020.
Tarkoituksena sopia rantojenputsaus talkoiden käytännön asioista. Tervetuloa kaikki jäsenet.

Seuraa ja Tykkää meistä:

Pikkujoulut 2020

Seuramme järjestää Pikkujoulut 28.11.2020 kello 18:00 alkaen Virastotalon ANTELLISSA.

Kaikki joukolla mukaan.

Seuraa ja Tykkää meistä:

Tiistai uimahallivuoro

Joka tiistain uimahallivuoro on klo 20:30-21:30. Pukuhuoneisiin saa mennä 20:15 ja hallista oltava ulkona 21:50.

Seuraa ja Tykkää meistä:

Heinolanvirta

Epävirallinen Pingviinien tapahtuma: Sukellusta Heinolan virrassa. Tervetuloa kaikki mukaan. Tavataan Teboilin pihassa kello 18:00 ja siitä sitten kohteelle, sekä valmistautuminen veteen. Noin 30-60min sukellus ja tiedossa on että jotkut tekevät kaksikin sukellusta.

Seuraa ja Tykkää meistä:

Kevät talkoot

Asikkalan ja Lahden Rantojen puhdistukset.

Seuramme on sopinut Asikkalan 3:n rannan puhdistustalkoista ja Lahden / Nastolan uima- ja virkistysrantojen vedenalaisista puhdistustöistä kunta pyytää tarjousta lähiaikoina. Seuramme toki jättää kunnalle tarjouksen meille jo niin tutuista puhdistustöistä ja toivomme että tarjouksemme olisi heille sopiva.

Älä siis varaa Toukokuulle mitään turhia menoja koska nämä pienet talkootyöt vaativat runsaat talkoojoukot 😉

Seuraa ja Tykkää meistä:

PADI Emergency oxygen provider- kurssi (EOP)

Seuramme ja yhteistyökumppanimme EW-dive järjestää kurssin 24.3 klo 10.00 alkaen kerhotiloissamme.

Kurssin hinta 60 € / hlö + kortitus 25 € ( jos kortituksen haluaa )

Ilmoittautuminen Kalle Ahokas / tekstiviesti P: 0406854329

Seuraa ja Tykkää meistä:

AIDA 2 Pool kurssi

AIDA2 Pool vapaasukellus seikkailulla opitaan vapaasukelluksen perustaidot ja -tiedot hengitystekniikasta ja rentoutumisesta räpylöillä sukeltamiseen ja paineentasaukseen. Seikkailu koostuu teorialuennoista, allasharjoituksista ja tentistä. Kurssimateriaali on englanniksi, mutta opetus on Suomen kielellä. Kouluttajana kurssilla toimii Kristian Mäki-Jussila ja apukouluttajana Henrietta Kivijärvi.

Seikkalun jälkeen oppilaalla on valmiudet turvalliseen vapaasukellukseen ja sukellustaitojen harjoittelemiseen. Seikkailun lopuksi AIDAn vaatimukset hyväksytysti suorittaneille oppilaille myönnetään AIDA2 Pool-vapaasukelluskortti, joka on vaatimuksena monilla sukelluskeskuksilla ympäri maailmaa vapaasukellustoimintaan osallistumiseen. Pool kortin voi päivittää Aida2 Freediver kortiksi suorittamalla avovesiosuudet meidän avovesikurssilla tai jonkun muun Aida kouluttajan kanssa missä päin maailmaa tahansa.

Vaatimuksina AIDA2-Pool seikkailuun osallistumiseen on 18-vuoden ikä (16 vanhempien suostumuksella) ja 200 metrin uimataito sekä 300 metrin uimataito perusvälineillä (maski, snorkkeli ja räpylät). Aiempaa kokemusta vapaasukelluksesta ei tarvita eikä myöskään muita kursseja esim. AIDA1. AIDA2 Pool kortin saamiseksi tulee suorittaa allasvaatimukset sekä tentti, joka perustuu kurssin teoriaosuuksiin sekä osallistujille sähköisesti jaettavaan aineistoon.

Allasharjoituksissa tarvitset sukelluksen perusvälineet (maski, snorkkeli ja räpylät) ja uima-asun, vedenpitävän ajanottokellon, painoja, sekä märkäpuvun. Märkäpuku olisi hyvä olla kurssilla etenkin hengenpidätysharjoituksissa jolloin paikallaan kelluessa tulee helposti kylmä. Uimahallin veden lämpötila on noin 27 astetta joten märkäpuku olisi hyvä olla. Jos sinulta puuttuu jokin näistä varusteista niin ilmoitathan meille mahdolliset puutteet hyvissä ajoin ennen kurssia. Meillä on jonkin verran varusteita joita mielellään lainaamme oppilaille.

Kurssin hinta on 150 € (sis alv 24%) mikä sisältää mm luentomonisteet, AIDA2 Pool-kortituksen, sisäänpääsymaksut sekä kouluttajien matkakulut. Kurssin voi maksaa paikanpäällä Smartumin liikuntaedulla (seteli tai mobiilimaksu), ePassin liikuntaedulla (mobiilimaksu) tai tilisiirrolla seuran tilille. Kortitus tehdään kun maksu on suoritettu.

Ilmoittautumis- ja peruuntumisehdot

Sitovat ilmoittautumiset osoitteessa www.freefallfinland.com/ilmoittautuminen. Kurssille mahtuu 12 oppilasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutukset viimeistään maanantaina 22.4.2019. Viimeisen peruutuspäivämäärän jälkeen toimitetaan koko kurssimateriaali ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan näin ollen puolet kurssimaksusta.

Lisätiedot ja kysymykset:

Freeefall Finland

AIDA instructor, Kristian Mäki-Jussila, kristian.makijussila@gmail.com, 040-9613798

Urheilusukellusseura Lahden Pingviinit ry

Risto Sillanpää risto.sillanpaa@netti.fi, 050-5751616

Aikataulu

Lauantai 27.4.2019

08.00-10.00 Teoria 1 (Sotkankatu 6, 15150 Lahti)

11.00-13.00 Allas 1 Static (Nastolan uimahalli, Urheilutie 4, 15550 Nastola)

13.00-14.00 Lounas (omakustanne)

14.30-17.00 Teoria 2

Sunnuntai 28.4.2019

9.00-11.00 Allas 2 pituussukellus (Lahden Uimahalli, Svinhufvudinkatu 8, 15110 Lahti)

12.00-14.00 Tentti

Tervetuloa aloittamaan matka kohti vapaapudotuksen ihmeellistä maailmaa!

/Kristian & Henrietta Freefall Finland sekä Risto Lahden Pingviinit ry

Seuraa ja Tykkää meistä: